fitnessen tiel - Een overzicht

Naast fitness verlenen wij ook groepslessen met in een speciale ruimte. Deze afwisselende lessen geraken zowel live, wanneer virtueel aangeboden.

Voor SportPlaza Tiel kan u in uw persoonlijk tempo baantjes zwemmen. Voor een liefhebbers over zwemmen en beweging, doch die ook niet een verschillende les willen volgen is banenzwemmen volmaakt. Zwemmen is gezonde lichaamsbeweging waarmee u verder nog eens zalig ontspant.

Bezit u een trainingslocatie nodig ofwel ons ruimte ofwel sportieve cursussen te geven? Gymzaal Rauwenhof bezit ons standaardafmeting met 21 x 12 meter en beschikt aan een basisuitrusting vereist voor dit bewegingsonderwijs voor dit basisonderwijs. De gymzaal heeft nauwelijks capaciteit wegens toeschouwers en kan zijn daardoor minder geschikt wegens wedstrijden.

Ons constante capaciteit betreffende zwemlesaanbieder, geborgd via onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

– Studenten verplicht teneinde een geldig studentenkaart ter bewijs meenemen, anders geen inschrijving mogelijk.

Meteen tevens Level 4 gehaald en eerstvolgende stap kan zijn Level twee en mag ik al die enthousiaste mensen die bij CrossFit Tiel aankomen verder trainen. Hetgeen een progressie beschikken over die atleten al geschapen, beslist heel goed teneinde er aan mee te mogen werken.

De Betuwehal kan zijn buitengewoon geschikt voor het opzetten met ons evenement, ons sportwedstrijd ofwel vanwege trainingen. Verder kunt u in de Betuwehal terug zodra u opzoek bent naar ons vergaderruimte voor groepen tot 20 personen. Tegelijk beschikt Sporthal een Betuwe aan een SportPlaza café.

Voorheen had je nimmer gedacht heb je tevens eigenaar van een sportschool te worden. Na een studie notarieel recht heb ik jaren gewerkt indien kandidaat notaris. Na de geboorte aangaande onze twee dochters heb ik er moedwillig vanwege gekozen om meer thuis te zijn vanwege de kinderen. Mijn man Niels was al jaren werkzaam in de fitnessbranche. Samen zijn we in 2010 begonnen met het bedrijf Beter Bunkeren & Bewegen: coaching, voedingsadvies en personal training.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd anti spambots. JavaScript dient ingeschakeld te bestaan om dit te bekijken.

Bezit u dan ook interesse in een huur aangaande sporthal een Betuwe, vervolgens kan u dan read more ook een email sturen naar i.flipse@sportplaza.nl

Mijn gehele leven kampte ik weet betreffende overgewicht. Uiteraard immers pogingen gedaan om af te blijven, maar zelden succesvol. Een stap om volledig vanwege fitness te gaan, versterkte het idee dat je mij alleen moest gaan wijzigen. Via op een gewone manier mijn eetwaren met te horen en afdoend te trainen ben je uiteindelijk verdere dan 50 kilogram afgevallen en tot op heden nooit meer aangekomen. Het is ons grote omslag vanwege mijzelf geweest, daar het mijzelf heeft laten gadeslaan dat mits je wat echt met genoegen wil, jouw dit kan bereiken: Ik heb met mijn hobby mijn werk geschapen, ga met heel heel wat plezier tot mijn werk en zit fysiek en mentaal ook geweldig in mijn vel.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd anti spambots. JavaScript fungeert ingeschakeld te zijn teneinde dit te bekijken.

Wanneer je nu voor het een abonnement afsluit krijg jouw immers 13 maanden sporten vanwege de prijs van 12 maanden! Geniet zeker meteen aangaande onze knallende januari actie! Die actie kun jouw zeker niet laten liggen?

Heb je altijd weet wensen zwemmen indien ons zeemeermin? Laat vervolgens nu je fantasie uitkomen met het zeemeerminfeest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *